Yoga i Akvarellen

mar 9, 2022

Ung eller gammal, rörlig eller stel – yoga är för alla. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet men du är också välkommen om du har det.

När: Tisdagar kl 11.00-12.00 (start 29 mars)
Var: Rottingrummet
Pris: 50 kr per gång eller 400 kr för tio gånger. Betalning sker på plats via swish (saknar du swish löser vi det). Prova första gången gratis!

Yogan vi utövar har sin grund i hatha yoga. Vi fokuserar på:

  • Andning
  • Kroppsmedvetenhet
  • Rörlighet
  • Balans
  • Avslappning

Ta med egen yogamatta. Saknar du yogamatta kan ett liggunderlag fungera. Ta också med en kudde och/eller filt att sitta på. Har du svårt att sitta på golvet kan du sitta på en stol. Är det något som inte fungerar för din kropp hittar vi en variant som gör det! Vi anpassar nivån efter gruppen, kropparna och dagsformen. Ha på dig mjuka kläder, skor behövs ej. Kom gärna några minuter innan vi börjar så du hinner varva ner och komma till rätta.

Vår lokala yogainstruktör
Annicka bor i Akvarellen och är utbildad hatha yoga-lärare. Hon har praktiserat yoga i tio år och har även instruerat gruppträning inom dans och aerobics. Annicka tycker inte att yoga handlar om avancerade positioner, utan om att ta plats på yogamattan och göra det som passar ens kropp, sinne och dagsform. Ofta i form av utforskande rörelse, men ibland också stillhet och meditation.

Om du har frågor – kontakta Annicka på 0735700707 eller annickalundin@gmail.com

Mer information om yogan kommer på informationstillfället den 23 mars i Rottingrummet. Det kan du läsa mer om här.

Välkomna!