Extra Styrelsenytt april 2020

Nu finns ett extra Styrelsenytt från april 2020 publicerat under föreningsdokument.

Styrelsenytt mars 2020

Nu finns Styrelsenytt från mars 2020 publicerat under föreningsdokument.

Till alla medlemmar i Brf Akvarellen

Med anledning av den ökade smittspridningen av det nya coronaviruset uppmanar vi dig som känner någon eller har en granne som behöver hjälp med att handla att om du har  möjlighet så erbjud i så fall dina tjänster till dem.  

Var rädda om er och andra.

Styrelsen Brf Akvarellen

Information om Corona (Covid-19)

Med anledning av den ökade smittospridningen av det nya coronaviruset har Bredablick Förvsltning beslutat att tills vidare ställa in följande tjänster om inget annat meddelas:

  • Ej akuta ärenden i våra kunders bostäder. Akuta ärenden avser driftavbrott, åverkan på skalskydd och risk för personskada eller omfattande skador på fastighet.
  • Mottagningstider för boende ute på förvaltningsobjekten. Förvaltare kommer finnas tillgänglig på telefon och mail för frågor.

Bredablick har fattat detta beslut för att begränsa smittospridninge. Våra kunders och medarbetares hälsa är vår högsta prioritet.

Förvaltningen löper i övrigt på som vanligt men i den mån vi kan bör majoriteten av kundhanteringen hanteras på distans. Skötsel och åtgärder i allmänna utrymmen hanteras enligt ordinarie rutiner. Detta uppdateras i takt med nya direktiv från myndigheterna.

Har ni frågor kontakta Bredablick växel på 010-177 59 00 eller ansvarige förvaltare direkt.

Inställda aktiviteter

Samtliga aktiviteter planerade av Fritidskommittén kommer att ställas in tillsvidare på grund av allmän oro för coronaviruset.

Var rädda om er och andra.

Hälsar Fritidskommittén