Seniorshop Sweden besöker Akvarellen.


Åter har fritidskommittén arrangerat  ett besök av Inga-Lena Hultman från Seniorshop Sweden som visar och säljer seniorkläder. Den 2 september var det tredje gången som Inga-Lena besökte oss och hennes mannekänguppvisningar där medlemmar mannekängar har varit väldigt uppskattade. På grund av pandemin så blev upplägget lite annorlunda den här gången. Sortimentet visades utomhus utan mannekänger, och den som var intresserad kunde låna hem plagg och prova. Ca 50 medlemmar besökte visningen och även den här gången var det många som hittade fina kompletteringar till sina garderober. Klädvisningen gav också ett uppskattat avbrott i Corona-isoleringen och medlemmarna fick en möjlighet att umgås på säker distans i det fina sensommarvädret.

bild10 bild12

Maria svarade för förberedelserna och Leif förevigade eventet med ovanstående bilder. 

Ulla höll i pennan.

 

Viktig information från Com Hem

Den 8 september blir TV-utbudet i BRF Akvarellens fastigheter helt digitalt.

Läs Com Hems iformationsblad om vad som gäller från den 8 september

Till alla medlemmar i Brf Akvarellen

Med anledning av den ökade smittspridningen av det nya coronaviruset uppmanar vi dig som känner någon eller har en granne som behöver hjälp med att handla att om du har  möjlighet så erbjud i så fall dina tjänster till dem.  

Var rädda om er och andra.

Styrelsen Brf Akvarellen

Information om Corona (Covid-19)

Med anledning av den ökade smittospridningen av det nya coronaviruset har Bredablick Förvsltning beslutat att tills vidare ställa in följande tjänster om inget annat meddelas:

  • Ej akuta ärenden i våra kunders bostäder. Akuta ärenden avser driftavbrott, åverkan på skalskydd och risk för personskada eller omfattande skador på fastighet.
  • Mottagningstider för boende ute på förvaltningsobjekten. Förvaltare kommer finnas tillgänglig på telefon och mail för frågor.

Bredablick har fattat detta beslut för att begränsa smittospridninge. Våra kunders och medarbetares hälsa är vår högsta prioritet.

Förvaltningen löper i övrigt på som vanligt men i den mån vi kan bör majoriteten av kundhanteringen hanteras på distans. Skötsel och åtgärder i allmänna utrymmen hanteras enligt ordinarie rutiner. Detta uppdateras i takt med nya direktiv från myndigheterna.

Har ni frågor kontakta Bredablick växel på 010-177 59 00 eller ansvarige förvaltare direkt.

Inställda aktiviteter

Samtliga aktiviteter planerade av Fritidskommittén kommer att ställas in tillsvidare på grund av allmän oro för coronaviruset.

Var rädda om er och andra.

Hälsar Fritidskommittén