Tvättstugorna i B-huset

Lördagen den 15:e december tas de nyrenoverade tvättstugorna B2 & B3 i drift, tvättstugorna är placerade i port 19  och den gamla B3 på Etv 23 kommer att stängas permanent.

De gamla bokningstavlorna för tvättstuga B2 och B3 kommer tillfälligt sättas upp under en period i anslutning till de nyrenoverade tvättstugorna och nycklarna ni har idag för att komma in i tvättstugorna fungerar fram tills den nya digitala bokningstavlan för tvättstugorna tas i drift.

Tvättstuga B1 Etv 17 är oförändrad fram tills det nya bokningssystemet tas i drift

När den nya digitala bokningstavlan i port 19 tas i drift så kommer den inpasseringsbricka ni idag har för att komma in i portarna även användas för att boka tvättpass och ge access till det tvättpass och den tvättstuga ni bokat. Mer information om den digitala bokningstavlan som är placerad mellan tvättstugorna i port 19 för de 3 tvättstugorna i B-huset kommer längre fram. Tills dess gäller de gamla bokningssystemet.

Problem med tv-bilden

Vi har under en längre stund haft problem med tv-bilden, bilden frös och hakade upp sig. Telenor har nu återkopplat till oss och dem säger att problemet är löst. Om någon medlem upptäcker att detta inte är fallet och att bilden fortfarande krånglar, var vänlig att kontakta någon i styrelsen omedelbart. Alternativt maila styrelsen mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Körens höstterminen 2018

Höstterminen för kören början den 10 oktober. Det finns fortfarande platser för fler sångglada akvarellare! Kören kommer ha sina repetioner i resturangen om inget annat förmedlas. Här kan ni se planschen.

Vattengympa

Den 6 september börjar vattengympan igen efter sommarens uppehåll, kontakta någon i fritidskommittén om ni är intresserade att vara med.